Voor bedrijven

Een belevenis is een fantastisch relatiegeschenk en een onvergetelijk cadeau voor je medewerkers.
Ook als zakelijke klant ben je bij Eveline.nl aan het juiste adres.
We hebben ons best gedaan om het bestellen van onze belevenissen zo makkelijk mogelijk te maken:

Cadeaubon met of zonder datum

Bij elke bestelling krijg je een mooie cadeaubon. Je ontvangt de bon direct na het bestellen per mail. Hiermee kan de ontvanger zelf een afspraak maken. Je hoeft bij het bestellen dus nog geen datum op te geven.
Wil je graag een geplastificeerde cadeaubon en het boekje "Theorie van het vliegen" per post ontvangen? Dat kan, tegen een kleine meerprijs. Leuk om cadeau te geven!

Factuur voor je administratie

Na het bestellen kun je zelf je gegevens invullen om een factuur te genereren. De factuur is dan direct te downloaden als PDF. Omdat we werken met vouchers, wordt er geen BTW berekend.

Zakelijk betalen

Ook voor zakelijke bestellingen is iDEAL de meestgebruikte betaalmethode in Nederlandse webwinkels. Je betaalt snel, simpel en veilig met je zakelijke betaalrekening via je eigen bank. Je kan ook betalen met een (company) creditcard van Visa of MasterCard, AfterPay Zakelijk of op factuur. Kies je voor betaling aan de hand van een factuur (bankoverboeking) dan kun je ook een kostenplaats en referentie op de factuur vermelden. De verwerking van je betaling bij een overboeking duurt 1 a 2 werkdagen. Na verwerking ontvang je de cadeaubon.

Meer over de betaalmethoden

Compleet en fantastisch cadeau

Alle belevenissen zijn een bijzonder cadeau. Je kunt de belevenis helemaal naar wens samenstellen. De gelukkige ontvanger kan later uitbreidingen toevoegen, maar dat is niet nodig. Elke belevenis is fantastisch om mee te maken. Er worden achteraf nooit onvermijdelijke kosten berekend. Wil je met een groep komen of heb je bijzondere wensen? Vraag dan even een offerte aan.

Bekijk alle belevenissen

Aanvraag groepsarrangement

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?