Over ons

Eveline.nl is opgericht door Eveline van den Boom (1981). Het idee ontstond toen ze op zoek was naar leuke workshops om cadeau te geven. Het bleek lastig om steeds iets origineels te bedenken. En het online boeken van een workshop werkte overal weer anders. Dat kon beter!

Zo besloot Eveline naast haar andere website, Vliegles.nl, ook een platform te starten voor het boeken van leuke, creatieve workshops. De eerste workshop aanbieders waren al snel gevonden en zo ging het balletje verder rollen.

Haar favoriete workshop?

"Het is lastig kiezen, maar dan ga ik voor het drone vliegen! Hoe kan het ook anders. Als vliegfanaat en gebrevetteerd pilote was het natuurlijk leuk om te oefenen met de DJI drone. Filmen en vliegen tegelijk. Het viel niet mee, maar ontzettend veel geleerd deze middag!", aldus Eveline.

Bekend gezicht?

Eveline was te zien in twee seizoenen van het TV programma "Hij is een Zij" van de KRO-NCRV. Daarin werd haar hele transitie gevolgd. Uiteraard ontbrak daarin ook niet een workshop. Zo leerde ze in een make-up workshop de basics en belangrijkste do's en don'ts.

Jouw workshop op Eveline.nl?

Bied je belevenissen aan en wil je met ons samenwerken? Mail ons dan op info@eveline.nl of kijk op onze onze contactpagina.

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om je beter en persoonlijker te helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we advertenties op basis van jouw interesses tonen . Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit goedvindt. Meer weten?